Lediga jobb 148
13 mars 2019

TIG-svetsare till Dortek Interdoor

HIREQ AB
Om Doretk Interdoor:

På vår fabrik i Ystad, tillverkar vi såväl stål- som glasfiberdörrar av högsta kvalitet i en mängd utföranden – vi skräddarsyr lösningar för våra kunder. Våra kunder finns framför allt i Sverige, Norden och Storbritannien men vi har levererat dörrar till alla världens hörn. Interdoor ingår i en koncern som heter Dortek och finns på Irland.

Arbetsbeskrivning:

Till vår stålavdelning rekryterar vi nu en duktig TIG-svetsare med arbetsuppgifter att svetsa i omväxlande svart- och rostfritt. Hos oss får du svetsa både med och utan tillsatsmaterial. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter på en svetsavdelning som även inkluderar efterbearbetningen i form av slipning och framförallt polering. När tid och behov finns har du även möjlighet att hjälpa till i vår övriga produktion.

Profil:

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av TIG-svetsning. Som person är du noggrann men kan samtidigt hålla produktionstempo. Du har fallenhet för kvalitet men även utseende och du är därför även duktig på att få till en fin finish på våra produkter i efterbearbetningen. Du trivs i ett företag där du får vara en viktig av verksamheten, något du har möjlighet till i denna tjänst. För att klara detta jobb bör du ha goda kunskaper inom ritningsläsning samt mätteknik.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Dortek Interdoor med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 mars 2019
Sista ansökningsdag
6 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid