Lediga jobb 148
14 mars 2019

Redovisningsekonom/Controller

HIREQ AB
Om Svets och Tillbehör:

Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsatsmaterial, kap- och slipmaterial, gas- och skärutrustning och skyddsutrustning. Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen enligt era önskemål, och givetvis med full garanti under hyrestiden. Reparationer av alla typer av svetsmaskiner och slangpaket utförs av personal auktoriserad för kalibrering och validering, service och reparationer på märken som Esab, Fronius, Kemppi, Hypertherm, Binzel och EWM. Vi kan erbjuda IWS-utbildad personal för svetsrådgivning, konsultation, svetskurser, P-VPS:er, VPS:er samt all övrig svetsteknisk rådgivning. Svets och Tillbehör omsätter i dagsläget ca 80 msek.

Arbetsbeskrivning:

Välkommen till en tjänst där frihet och ekonomiska kunskaper får möjlighet att samverka. In denna roll kommer du att ta fullt ansvar för bolagets ekonomi med allt från löpande redovisning med deklarationer, betalningar och löner, till månads- och årsbokslut. Du är det stöd och bollplank som företagsledning och ägare efterfrågar och du representerar därmed funktionen som alltid har full koll och ständigt är uppdaterad på bolagets ekonomi. Utöver ditt operativa ansvar som redovisningsekonom kommer du även att agera controller för att analysera och vidta nödvändiga åtgärder när så krävs. Din roll skapar goda förutsättningar för att bolaget kan fortsätta att utvecklas på samma positiva vis som det hittills gjort. I rollen kan flera bolag komma att ingå. Mer information om detta lämnar vi vid eventuell intervju.

Profil:

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet som bidrar till att du känner dig trygg med att ansvara för företagets ekonomi. Du är en duktig redovisningsekonom som tycker om att få arbeta nära företagsledning/ägare i syfte att i första hand få sköta företagets ekonomi på ett sätt som andas kvalitet, noggrannhet och yrkesskicklighet. Men du lockas även av möjligheten att få komma med kloka råd och agera bollplank när det gäller till exempel digitalisering och vidareutveckling för att möta framtidens möjligheter när det gäller lagkrav och effektiviseringar. Det ligger lite i din natur att arbeta mot deadlines och detta gör att du finner tillfredsställelse i att kunna leverera till exempel ett väl avstämt och genomarbetat månadsbokslut i nära anslutning till månadsskiftet. Kanske inte i första hand för att det är absolut nödvändigt för bolaget, utan snarare för att det är sådan du är som person. Du brinner även lite extra för möjligheten att vara en nyckelperson för såväl bolag som ägare. Tack vare dina breda kunskaper inom Redovisning och Controlling kommer du vara en nyckelperson som gör att vårt företag kan fortsätta att växa på samma fina, trygga vis som vi hittills har gjort. Välkommen till oss på Svets och Tillbehör!

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Svets och Tillbehör med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 mars 2019
Sista ansökningsdag
6 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid