Lediga jobb 148
13 mars 2019

Service Assistant Ystad

NOVASOL Ystad
Semestern är för många årets bästa dagar. Vårt uppdrag på NOVASOL är därför att se till att de blir så bra som möjligt. För att lyckas med detta vill vi att våra medarbetare ska ha årets bästa dagar när de är på jobbet.

Hos NOVASOL är ingen dag den andra lik. Trots över 50 år i branschen fortsätter vi att utvecklas och förändring är en naturlig del av vår vardag. Löpande skapas nya roller och uppgifter - det finns egentligen inga begränsningar för vad som är möjligt.

I Sverige är vi idag marknadsledare och driver utvecklingen i vår del av branschen. Att hyra ett privatägt semesterhus är en stark uppåtgående trend. Branschens och vår egen utveckling är enorm och därmed behöver vi nu stärka vår organisation på vårt servicekontor i Ystad, som ligger nära Sankt knuts torg och ett stenkast från tågstationen, i syfte att ge en ökad service till våra gäster, husägare och partners. Vi erbjuder nu ett vikariat på 100% from 1 april och tom 31 september 2019 (start enligt överenskommelse).

Brinner du för att hjälpa våra gäster & husägare?

Tjänsten ingår i teamet för vårt servicekontor där vi för närvarande är 2 medarbetare. Arbetet går ut på att ta emot kunder som är såväl gäster som uthyrare på servicekontoret. Svara i telefon och på mail till våra kunder, servicekontor, partners och Europeiska medarbetare. Du kommer att hjälpa till vid nyckelutlämning, planering av extra service, boka kunders drömsemestrar, hjälpa till vid eventuella reklamationer och även vara behjälplig med att skriva texter om ex. olika destinationer. Trovärdighet, kunskap och service är ledord vilket gör att du inleder med en grundutbildning och därefter löpande stöd för att du ska känna dig trygg i rollen.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar, där du samtidigt är en del av ett större team med härlig gemenskap där stöd och kundnöjdhet är centralt. Vi arbetar alla efter filosofin ”Count on me!” i en expansiv organisation där förändringar, nya arbetsrutiner och utmaningar speglar vår vardag.

Detta är ett tidsbegränsat vikariat på 100 % mellan den första april och sista september. Under vår högsäsong (juni-augusti) samt efter överenskommelse resterand månader kommer tjänsten innebära schemalagt arbete på lördagar.

Vem är du?

Då du är företagets röst och ansikte utåt, förutsätter vi att du som söker är förtroendegivande och ansvarstagande. Som person är du självgående, driven och resultatinriktad.

Tre grundbegrepp i vår verksamhet är kvalitet, service och trovärdighet. Detta innebär att du ska ha förståelse för vikten av långsiktig trovärdighet – vi måste alltid kunna hålla vad vi lovar!

Tjänsten ställer inga krav på tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. I övrigt är kunskaper i danska, tyska och/eller finska språket meriterande.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@novasol.se. Sista ansökningsdag är 24 mars 2019 och intervjuer görs löpande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 mars 2019
Sista ansökningsdag
24 mars 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid