Lediga jobb 148
14 mars 2019

Marknadsundersökare till kvalitetsmätning

Academic Search International AB Malmö
Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning ombord på utvalda buss- och tågsträckor i Skåne som kan utgå från Ystad. Undersökningen syftar till att mäta kvaliteten på flertalet busslinjer och tåglinjer. Rekryteringsprocessen är löpande. Som marknadsundersökare kommer du att möta resenärer och dela ut enkäter för att mäta den kundupplevda utförandekvaliteten ombord på tågen och bussarna. Mätperioden sträcker sig under en vecka i början av april med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande, måndag till söndag.

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig med hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter. Vi söker personer som kan utgå från just Ystad.


Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 mars 2019
Sista ansökningsdag
29 mars 2019