Lediga jobb 142
22 mars 2019

Badvärd timanställning Ystad Arena Bad och Nybrostrandsbadet

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är varierande badbevakning, kassatjänst samt städning av badets lokaler. Som medarbetare i anläggningen arbetar du med att se till att våra lokaler och bassänger är i sådant skick att Ystadborna upplever att de har hög kvalité och bästa möjliga förutsättningar för ett aktivt fritidsliv.

KVALIFIKATIONER
Du möter många gäster i alla åldrar som förväntar sig en bra och positiv badupplevelse i nya Ystad Arena.
Vi är en arbetsplats som består av engagerade och positiva medarbetare som söker dig som vill vara med och utveckla en bra verksamhet till att bli ännu bättre. Du som person är positiv, kreativ, kan ta egna initiativ, har stor ansvarskänsla och mycket god känsla för service. Att du behandlar alla människor med stor respekt ser vi som en självklarhet. Du är naturligtvis simkunnig. Har du erfarenhet av simskola eller gruppträning är detta meriterande. Du kommer att få göra ett bassängprov på Ystad Arena Bad före anställning. B-körkort är meriterande men inget krav.
Då du frekvent arbetar med barn krävs utdrag från belastningsregistret.ÖVRIGT
Under sommarmånaderna, juni augusti, har vi stort behov av timanställda, men vi kan även under resten av året erbjuda arbete för rätt person.

Anläggningen har öppet 360 dagar om året och du arbetar i skiftande arbetstid som inkluderar kvällar och helger såväl som dagtid.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
22 mars 2019
Sista ansökningsdag
30 maj 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid