Lediga jobb 142
25 mars 2019

Personlig assistent till 40-årig man utanför Ystad

OHassistansAB
Vi söker dig som på ett omsorgsfullt sätt kan hjälpa och stödja i vardagen. Du behöver inte ha någon särskild erfarenhet av assistansyrket, huvudsaken är att du fungerar med brukaren och övriga i personalgruppen. Du är rökfri och inte pälsallergiker (då det finns både hundar och katter hemma hos brukaren). Det är viktigt att du har körkort och egen bil för att kunna ta dig till jobbet då brukaren bor ute på landet.
Brukaren är en 40-årig man som bor i egen lägenhet på landet utanför Ystad. Han har Dravet Syndrom vilket innebär att han har grav epilepsi samt en utvecklingsstörning. Utöver detta har han en allvarlig tumörsjukdom. Han har stöd av rullstol och av sina assistenter för att förflytta sig. Han tycker om att lyssna på musik och titta på film. Han behöver hjälp och stöd med allt från att sköta sitt hushåll (städa, laga mat osv) till att sköta sin hygien (dusch, toalettbesök osv). Eftersom det är dubbelbemanning dygnet runt så arbetar man aldrig ensam.
Tjänsten är ett vikariat (föräldraledighet). Det består av både dagar, kvällar, nätter och helger, samt sovande jour. Tjänsten är deltid på ca 85% plus inhopp vid sjukdom, semester och liknande.
Ersättning i form av timlön + ob-ersättning och fast jourtidsersättning.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
25 mars 2019
Sista ansökningsdag
25 april 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Deltid