Lediga jobb 142
28 mars 2019

Kvinna 55+ söker Personlig Assistent i Ystad

Lystra personlig assistans
Jag är en kvinna i 55-års åldern som söker en personlig assistent för tillsvidare anställning då en av mina assistenter ska gå i pension.

Jag sitter i rullstol och behöver hjälp i dagens alla möjliga moment exempelvis toabesök, förflyttningar samt påklädnadoch jag behöver även hjälp med hushållsgöromål och handräckning när jag är hemma eller på stan.


Du som vill jobba med mig måste vara social, lugn och trygg i dig själv. Du behöver vara empatiskt och ansvarsfullt lagd. Du får gärna tycka om att vara ute då jag gärna tillbringar stora delar av dagen utomhus närdet blir varmt nog -oftast sitter jag och njuter av solen på min uteplats.Jag har en hund (snäll men hon fäller mycket hår)så vi är ute med henne också en hel del. Jag vill dessutom komma iväg i på olika sociala aktiviteter när andan faller på så du får inte vara rädd för lite motion och inte heller vara pälsallergiker av förklarliga skäl.

Har du tillgång till bil är det ett plus.

Erfarenhet av assistentyrket är meriterande men personkemin mellan mig och dig som assistent är det viktigast. .

Stämmer ovanstående in på dig så vill jag gärna träffa dig! Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på ca 60% förlagd dagtid även helger. Tänkt startdatum 15 maj 2019.


Arbetspassen ser i dagsläget ut så här med delade turer:8:00-13:00 och 16:00-19:00 alt. 08:30-13:00 och 14:00-17:30.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid anställning kan vi komma att kräva utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan du hitta här; https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-b... (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/)

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
28 mars 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid