Lediga jobb 142
2 april 2019

Personlig assistent i Ystad

Kooperativet Lila
Beskrivning
Jag är en 44-årig rullstolsburen kvinna boendes i Ystad som söker en personlig assistent som kan jobba varannan onsdag 10-18.

Det finns också möjlighet att jobba var 3:e helg. Mitt liv är aktivt, hoppas att du också lever ett aktivt liv och gillar det. I ditt arbete kommer du att fungera som ett stöd och hjälp i olika vardagliga situationer. Jag har en katt så du måste tycka om djur och inte vara allergisk.Arbetsuppgifter
För att du ska vara en bra assistent för mig behöver du vara mycket noggrann i ditt utförande av arbetsuppgifterna, flexibel – den ena dagen är inte den andra lik samt lyhörd och följsam efter mina behov. Önskemålet är en mogen och stabil person, du bör vara kvinna och runt min egen ålder. Det är positivt om du också har möjlighet att jobba som semestervikarie vecka 29-33 samt extra vid behov.

Villkor
Anställningsform enligt kollektivavtal KFO-Kommunal.

Individuell lönesättning

Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning.


Under våra 25 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra". www.kooperativetlila.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
2 april 2019
Sista ansökningsdag
1 maj 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Deltid