Lediga jobb 142
3 april 2019

Samordnare sökes till hemtjänstgrupp Löderup/Köpingebro

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänstgruppen Löderup/Köpingebro söker nu en samordnare. Hemtjänstgruppen arbetar på natursköna Österlen i och kring orterna Löderup och Köpingebro. Gruppen utgår ifrån Löderups by. Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar för en meningsfull vardag för brukarna inom hemtjänstgruppen i Löderup/Köpingebro.

Som samordnare ansvarar du för att planera insatserna vi får från beslut från biståndshandläggare i vårt system Lifecare. Du är delaktig i budgetprocessen och ansvarar för att skapa och bibehålla goda relationer med brukare och anhöriga. Du har personal- och bemanningsansvar för medarbetarna i din grupp. Tillsammans med enhetschef arbetar du för att nå mål för arbetsplatsen samt fångar upp idéer som kan utveckla kvaliteten i arbetet. Som en del av tjänsten arbetar du även ute i verksamheten och tillgodoser brukarnas individuella behov av omsorg och service, utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen i Ystads Kommun. Tunga lyft förekommer och likaså ensamarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom vård och omsorg, vilket gör att du har god kännedom om omvårdnadsarbete. Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån mål och ekonomiska ramar. Du är bra på att att skapa och upprätthålla goda relationer till brukare, anhöriga och medarbetare. Rollen som samordnare ställer höga krav på flexibilitet och ett gott bemötande. Administrativt arbete är en viktig del av tjänsten vilket du har god erfarenhet av. Datorvana krävs och du är van vid att arbeta i verksamhetssystem, främst lifecare. Då du har många kontaktytor både via mail, telefon och personliga möten har du mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Har du erfarenhet av en arbetsledande roll är det meriterande. För att kunna ta dig till hemtjänstens lokaler behöver du ha körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
3 april 2019
Sista ansökningsdag
4 maj 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid