Lediga jobb 142
3 april 2019

Undersköterska sökes till Björnstjärnans hemtjänstgrupp

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar inom Björnstjärnans hemtjänstgrupp. Björnstjärnans hemtjänstgrupp utför hemtjänstinsatser till personer med demensdiagnos och arbetar i hela kommunen. Målet är att den demenssjuke och dess närstående ska kunna leva i sin vardag i det egna hemmet.

Vi söker nu en undersköterska till en tjänst på 75%.

Arbetet består av omvårdnadsarbete som är anpassat efter individen. Du ska tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga och deltar aktivt i teamarbetet. I ditt arbete ingår löpande dokumentation och ansvar för genomförandeplaner.

Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen i Ystads Kommun. Björnstjärnans personal arbetar inom hela Ystads Kommun och täcker därför ett stort geografiskt område.

Tunga lyft och ensamarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av att arbeta med brukare med demensdiagnoser. Är du specialiserad inom demensvård är det meriterande. Du behöver ha ett stort intresse för människor med demenssjukdom och funktionsnedsättning. Som person är du lyhörd, stresstålig, ansvarstagande och serviceinriktad. Du ska ha en professionell inställning och ha lätt för kommunicera och samarbeta med kollegor, brukare, anhöriga och andra yrkeskategorier. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Körkort är meriterande men inget krav, dock krävs det god cykelvana.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
3 april 2019
Sista ansökningsdag
27 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid