Lediga jobb 142
4 april 2019

Arbeta deltid på Storbank i Ystad

Adecco Sweden AB
Adecco söker kundtjänstrådgivare till en storbank i Skåne!  Är du student eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% ? Har ett stort intresse för bank och finans? Vill du jobba med att ge toppservice och utveckla relationer med kunderna i en dynamisk och spännande bransch? Se hit, vi har tjänsten för dig!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i en studentpool där du arbetar ute på vår kunds bankkontor i Ystad och Trelleborg. Du kommer att arbeta med att ge råd och service till kunder över disk och ambitionen är att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Som kundtjänstrådgivare blir du ansiktet utåt och får ett spännande arbete med ett högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter. Om du är ute efter din första erfarenhet inom bank- och finansvärlden är detta en ypperlig möjlighet och du kommer att knyta kontakter för livet! Uppdraget är på deltid vid behov och ett krav för tjänsten är att du är tillgänglig för arbete två vardagar i veckan. För att du ska få rätt förutsättningar i tjänsten kommer du i starten av ditt uppdrag genomgå en interaktiv e-utbildning som tar ca 30 h och därefter 8 dagars utbildning på bankkontor.

Om dig
Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning, exempelvis inom ekonomi eller juridik eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och har ett intresse för ekonomi. Din tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt kommer väl till pass, har du dessutom arbetat med service inom bank och finans ser vi det som mycket meriterande. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person trivs du med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Ditt utpräglade servicetänk och din personliga mognad gör att du kan möta kunderna med den professionalism och höga servicenivå som krävs för jobbet. Är du driven och ambitiös samt är flexibel och anpassningsbar efter kundens behov är detta rätt plats för dig.

Viktigt för tjänsten är:
- att du har ett intresse för ekonomi
- att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% 
- att du är serviceinriktad och uppskattar att möta olika typer av människor

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

För att vara aktuell för tjänsten behöver vi se ett utdrag ur polisens belastningsregister samt kreditupplysning.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstrådgivare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liridona Brahimi på telefon 0736847282 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bank, student, extrajobb, finans, ekonomi, Adecco, Skåne, Trelleborg, Ystad, storbank, ekonomijobb

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 april 2019
Sista ansökningsdag
2 maj 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid