Lediga jobb 142
4 april 2019

Enhetschef till skolrestaurangen

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Nu går vår enhetschef vidare till nya utmaningar och därför söker vi nu en ny enhetschef som vill fortsätta skolrestaurangens drift och utveckling.

I dina uppgifter ingår att leda det dagliga arbetet i skolrestaurangen och vara personalansvarig för 10-15 anställda, samt eget budgetansvar för verksamheten.

Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten skall du ha erfarenhet av att arbeta i storkök samt också ha varit personalansvarig.

Du skall känna dig bekväm i att göra beräkningar inför de 1200 portioner som serveras dagligen. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling samt värdering av anbud. Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 april 2019
Sista ansökningsdag
27 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid