Lediga jobb 142
4 april 2019

Vi har givande uppdrag för dig som är sjuksköterska!

AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker
dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av sommaruppdrag. Vi värdesätter att du känner trygghet i din roll som konsult, därför erbjuder vi en personlig kontaktperson, kollektivavtal och tjänstepension. Du har även möjligheten att påverka hur och när du vill arbeta.

Du tror att du är en driven och duktig sjuksköterska som är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt och vill utvecklas genom nya utmaningar. I ditt arbete är du engagerad, effektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du har god datorvana och erfarenhet av journalsystemet ProCapita.Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter för leg sjuksköterska kan bland annat innefatta:

-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personalAnställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 18 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 april 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid