Lediga jobb 142
4 april 2019

Allmän specialist till vårdcentral i Ystad!

Hedera Group AB publ
Vi söker nu en allmän specialist eller en erfaren leg.läkare för uppdrag på Capio i Ystad. Där finns arbete både i hemsjukvård och på mottagning.

Som läkare tar man mellan 12-14 pat/dag blandat akuta och elektiva pat. Journalsystem: PMO

Uppdraget är på heltid, måndag-fredag v.27-35. Kontinuitet prioriteras, men all tillgänglighet är önskvärd.


Vi söker dig som är allmän specialist eller leg.läkare med erfarenhet av primärvården. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Du önskar större frihet i ditt yrkesliv och vill prova på att jobba uppdragsbaserat. Du är bra på att anpassa dig till olika arbetsplatser och snabbt ta till dig nya arbetssätt. Du är alltid proffsig i bemötandet av patienter, anhöriga och kollegor.


Detta uppdraget kommer att förmedlas genom Hedera Group Konsultförmedling, men du kommer att få en marknadsmässigt hög lön utbetald av Capio. Uppdrag på Capio via oss går utmärkt att kombinera med traditionell bemanning eller eget konsultarbete.
Tveka inte att kontakta mig om du är intresserad och vill veta mer!
Cathrine Lyrbring, tel 0702-326933 eller cathrine.lyrbring@hederagroup.se

I Hedera Group ingår bolagen Addus Care AB, Hedera Helse AB, Läkarresurs Fa Rekryt AB, Svensk Läkartjänst Lil AB, All Vård Semaforen AB, Pridoc bemanning AB, Hedera Medical AB och Hedera Ekonomi AB. Vi är 7 bolag som runt om i Sverige, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Löddeköpinge och bemannar Läkare, Sjuksköterskor, Psykologer, Socionomer och Paramedicinare till offentliga och privata vårdgivare. Hedera Ekonomi erbjuder bokföring och redovisningstjänster till små och stora företag.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 april 2019
Sista ansökningsdag
3 maj 2019