Lediga jobb 142
8 april 2019

Chaufför/Renhållningsarbetare - semestervikariat

Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Avfallsenheten utför insamling av hushållsavfall, trädgårdsavfall och slam från enskilda brunnar. Under sommarperioden söker vi nu vikarier då ordinarie personal har semester.
Som chaufför på våra sophämtningsbilar arbetar du i huvudsak med insamling av hushållsavfall i kommunen. Du hanterar även fordonsdator, RFID-utrustning och rapportera avvikelser.
Du kommer att följa med den chaufför du ska vikariera för och får på så sätt lära dig arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara serviceinriktad och noggrann samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus oavsett väder. Då du i arbetet möter våra kommuninvånare förväntar vi oss, att du har ett trevligt sätt och bemötande, är serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. God lokalkännedom och vana vid motsvarande arbetsuppgifter är meriterande.
Du ska ha körkort med B- och C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis samt vana vid att köra tung lastbil.
Du ska behärska svenska i tal och skrift.
I Ystads kommun har vi rökfri arbetstid.


ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 april 2019
Sista ansökningsdag
4 maj 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid