Lediga jobb 142
8 april 2019

Cafébiträde timanställning Ystad Arena Bad

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker efter extrapersonal till Cafeét på Ystad Arena Bad.
Vi behöver dig som är driven, positiv, glad och som vill jobba i vårt café.
Du ska ha service- och kassavana sedan tidigare. Det är ett högt arbetstempo så du bör vara stresstålig. Du ska vara serviceinriktad, ambitiös och noggrann. Dina arbetsuppgifter består av försäljning av godis, korv mm. Samt tillberedning av bla smörgåsar och sallader. Fylla på och hålla rent och diverse förekommande arbetsuppgifter i en caféverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Kassa- och servicevana. Vi tror att du är en social, serviceminded person som gillar att ha mycket kundkontakter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kassavana

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 april 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid