Lediga jobb 142
8 april 2019

Enhetschef till Hälso- och sjukvård i ordinärt boende

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och leda hälso- och sjukvården i Ystads kommun?
Ditt uppdrag blir att leda och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården i ordinärt boende där du blir chef för drygt 30 sjuksköterskor. Du arbetar nära dina två chefskollegor som ansvarar för hälso- och sjukvård i särskilt boende respektive rehabilitering men också enhetscheferna inom hemtjänst, Du rapporterar till verksamhetschefen för Hälsa, vård och omsorg och ingår i Hälsa, vård och omsorgs nybildade ledningsgrupp där också MAS, områdeschefer för hemtjänst/särskilt boende samt dina enhetschefskollegor inom hälso- och sjukvård ingår. Du har fullt ansvar för ekonomi, personal och verksamhetsutveckling inom ditt område.
Ystads kommun erbjuder rätt person ett spännande uppdrag med att utveckla kommunens hälso- och sjukvård så att den utifrån givna ekonomiska ramar upplevs attraktiv och av hög kvalitet av såväl brukare, medarbetare, kommuninvånare och samarbetspartners. Du förväntas också bli en viktig lagspelare för Hälsa, vård och omsorg, som från och med 1 februari nybildats och tillsammans med övriga ledningsgrupper inom förvaltningen påbörjat en viktig utvecklingsresa mot en verksamhet av hög kvalitet i ekonomisk balans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har klinisk erfarenhet, gärna både från kommunal och landstingskommunal hälso- och sjukvård, samt erfarenhet som chef/ledare. Du har i tidigare roller visat prov på mod och uthållighet där du lett framgångsrika förändringsprocesser som skapat stabilitet och goda resultat. Du leder med ett stort hjärta och fast hand, ger näring till medarbetare, är modig och vågar ta beslut. Din lyhördhet och kommunikativa förmåga skapar goda förutsättningar för dialog, samarbete och ett öppet klimat vilket bidrar till arbetsglädje och god kvalitet i verksamheten. Det är självklart för dig att god hälso- och sjukvård och god ekonomi hänger samman.

Som person är du självständig, ansvarstagande och stabil. Du är målinriktad, kommunikativ och har lätt att bygga förtroende och att skapa goda relationer såväl internt som externt. Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet samt erfarenhet som chef/ledare.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 april 2019
Sista ansökningsdag
27 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid