Lediga jobb 142
9 april 2019

Turistvärd Ystad Marina sommarjobb 100%

HIREQ AB
Om HIREQ:

HIREQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med säte i Ystad. Vi är en pålitlig partner som erbjuder HR-relaterade tjänster till såväl enmansföretag som storföretag. Våra ledord är kvalitet, enkelhet och personlighet.

Arbetsbeskrivning:

Ystad Marina är en kombinerad gästhamn och ställplats för husbilar. Under säsongen tar vi emot ungefär 6.000 gästbåtar och 3.000 husbilar samt ett flertal dagsbesökare som använder vår ramp för sjösättning av mindre fiskebåtar, segelbåtar och vattenskotrar. Hamnkontorets uppgift är att koordinera alla dessa verksamheter så att allt fungerar. Vi står även för service och svarar på frågor om allt från turistmål i området, var man kan hitta en veterinär, till hur man kan få hjälp av en båtmekaniker.

Till sommarsäsongen, start från 20 maj respektive 3 juni till och med september, söker vi nu Turistvärdar med arbetsuppgifter som:

- Sköta kassa och ta betalt för övernattningar, tankningar etc.
- Kontrollera betalningar av övernattningsavgifter.
- Kontrollera att förtöjningar i gästhamnen är gjorda på bra och säkert sätt.
- Kontrollera att parkering på ställplatsen för våra husbils-gäster är gjord på anvisade platser.
- Hålla rent och snyggt på området och i serviceutrymmen.
- Kontrollera funktion på utrustningar.
- Svara på frågor via mail, telefon och fysiska förfrågningar av våra gäster.
- Vara allmänt behjälplig med att lösa problem som dyker upp.

Vi söker ni två medarbetare där den ena tjänsten är på 100% och den andra på 70%.

Profil:

Vi söker nu dig som är utpräglad serviceminded och alltid ser kundens bästa för ögonen. Samtidigt har du skinn på näsan och därför hanterar du situationer av stress. Du har lätt för att ställa om och växla mellan rutinuppgifter, till att lösa hastigt uppkomna situationer, som inte är av vanligt förekommande karaktär. Då du kommer att representera Ystad i allmänhet och Ystad Marina i synnerhet ser vi gärna att du är utåtriktad och har ett professionellt sätt gentemot våra gäster/turister. I detta arbeta behöver du tala svenska samt göra dig förstådd på engelska. Andra språk som till exempel tyska är starkt meriterande men inget krav.

Denna rekryteringsprocess och uppdrag:

Detta uppdrag är ett bemanningsuppdrag över sommaren 2019. Du behöver därför kunna arbeta hela sommaren. Arbetsgivare kommer vara HIREQ där du blir uthyrd till Ystads kommun/Ystads Marina. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval. Detta betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vi ber dig därför söka tjänsten så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 april 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid