Lediga jobb 142
9 april 2019

AnnSam söker sjuksköterskor till Kirurgi- och urologiavd i Ystad

AnnSam AB
Uppdragen är på heltid from 1/6 tom 25/8, med stor möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av inskrivning av patienter från akuten, diagnosrelaterade åtgärder både inom omvårdnad och medicin, pre- och postoperativ vård, basal omvårdnad samt ett brett spektrum av medicintekninska uppgifter. Vanligt förekommande diagnoser på avdelningen är inom det kirurgiska områdets så som ulcus, pancreatit, kolecystit, ileus, appendecit, divertikulit och olika former av cancer. Inom urologin förekommer framförallt urosepsis, hematuri och prostata- och blåscancer. Gynekologin består främst av cancerpatienter.Erfarenhet av medicin, kirurgi och/eller urologi är önskvärd. Även erfarenhet av cancervård är önskvärd.

I rollen som bemanningssköterska innebär det att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder och medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, med mera. Vi berättar gärna mer vid en kontakt.

AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av uppdrag sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 april 2019
Sista ansökningsdag
31 maj 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid