Lediga jobb 42
12 april 2019

Sommarjobb på Österlen

Storesupport
Vi söker efter positiva och serviceinriktade medarbetare som kan och vill jobba i Simrishamn, Ystad och Tomelilla (Österlen)i sommar. Som sommarpersonal kommer du att få chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, och med olika arbetsuppgifter, vilket ger dig bra erfarenheter från dagligvaruhandeln.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av delikatessarbete, plockarbete eller kassaarbete på ICA, Coop, Willys eller City Gross. Har du även kunskaper inom ATG/Svenska Spel är detta mycket meriterande. Som person är dudriven, positiv, noggrann och ser tempo såväl som hög kvalitet som en självklarhet. För att passa för detta jobb krävs det att du tycker det är kul att jobba och har som avsikt att jobba mycket

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
12 april 2019
Sista ansökningsdag
28 september 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid