Lediga jobb 142
14 april 2019

Musiklärare till Köpingebro och Löderups skola

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Tillsammans lyfter vi!
Nu har du chansen att få bli en del av våra härliga skolor! Vi söker dig som vill vara med i vårt team där vi TILLSAMMANS skapar en fantastisk verksamhet.

Köpingebro skola är en F-6-skola med ca 370 elever i skolan och ca 220 barn inskrivna på fritidshemmet. Löderups skola är en F-6-skola med ca 150 elever och 80 inskrivna på fritidshemmet. Skolorna präglas av en mycket god miljö, både undervisningsmässigt och socialt. Skolorna arbetar aktivt med trygghetsarbete, hälsoarbete, digitalt lärande och att utveckla undervisningen. På skolorna finns arbetslag som leds av processledare och samverka kollegialt med varandra i olika forum. Löderups och Köpingebro skola ingår i samma rektorsområde och leds av rektor och biträdande rektor.

På våra skolor möts du av kollegor som alla arbetar för att vår arbetsplats och skola ska vara en skola i världsklass. Vi hjälps åt, jobbar i arbetslag som leds av processledare och har ett välfungerande kollegialt arbetssätt.
Vi arbetar aktivt med våra fokusområden som för läsåret 2018/2019 är Engelskundervisning, Tillgängliga och inspirerande lärmiljöer samt Inflytande, elevdelaktighet och måltydlighet. På vår pedagogblogg kan du läsa mer om våra fokusområden https://www.ystad.se/skola/grundskola/grundskolor-i-ystad/kopingebroskola/bloggtexter/

Vår vision är "Tillsammans lyfter vi" och du kan se mer om vår skola i filmen på vår hemsida https://www.youtube.com/watch?v=X6RtZp4UXJ0&feature=youtu.be
Du som börjar arbeta hos oss kan se fram emot skolor i framkant!

Vi planerar intervjuer tisdagen den 7/5 på eftermiddagen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill undervisa i musik. Du kommer att ha undervisning för år 1+år 3-6 på Köpingebro och Löderups skola. En dag i veckan undervisar du på Löderups skola och tre dagar på Köpingebro skola. I uppdraget ingår att planera för skolavslutningar samt olika gemensamma aktiviteter på skolan. Du tillhör arbetslag 4-6 på Köpingebro skola.

KVALIFIKATIONER
Utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i år 1-6.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 april 2019
Sista ansökningsdag
28 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid