Lediga jobb 142
14 april 2019

Erfarna tandtekniker sökes

Tl Ystad
Tandtekniska Laboratoriet i Ystad växer och bygger just nu ett helt nytt och fräscht laboratorium i västra Ystad. Helt anpassad efter våra behov och dagens teknik. Den 1 augusti i år står vårt nya laboratorium klart. Är du en positiv medarbetare med känsla för service och kvalitet och vill vara med i vårt team? Välkommen att höra av dig till kontaktpersonerna nedan.

Vi söker i nuläget medarbetare till tjänsterna:

CadCam tekniker.
Här söker vi dig som vill leda och driva utvecklingen ihop med ett team bestående av fyra duktiga medarbetare. Du har goda kunskaper inom design av tandteknik och tillhörande konstruktioner samt att efterbearbeta det du har designat. Du ska kunna mjukvaran från 3 Shape och/eller Exocad. Vi har egen fräsutrustning samt 3D printing på TL. Tjänsten är på heltid.

Avdelningschef avtagbar protetik
Till avdelningen för avtagbar protetik med fyra medarbetare söker vi en avdelningschef. Din förmåga att samtala med kunder samt leda och delegera i samråd med kollegorna är av stor vikt. Din kunskap inom avtagbar protetik ska vara mycket hög. Tjänsten är på heltid.

Fast protetik / order
Här söker vi främst dig som har lång erfarenhet av fast protetik. Du ska kunna delta i terapiplanering med kunder, ansvara för att arbetena håller hög kvalitet och vara delaktig i tillverkningsprocessen av fast protetik. Tjänsten är på hel eller deltid.

Ståltekniker
Vill du vara med och starta upp en helt ny CoCr avdelning för avtagbar protetik på TL? Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av ståltillverkning. Du behöver ha enkelt att kommunicera med kollegor och kunder. Tjänsten på CoCr är på heltid.

Kontakt
Gemensamt för dig som söker någon av tjänsterna är att du har god samarbetsförmåga, god kunskap inom tandteknik och det lilla extra för att göra ett fint jobb med hög kvalitet.

Att du är noggrann och brinner för god service och hög kvalitet som är vår vision.


Välkommen med din ansökan senast 25 april till Anders Linderoth 0705-091809 eller anders@tlystad.com eller Kontakta Thomas Jönsson för mer information av tjänsten på 0705-161046


Du som vill vara en del av TL Ystad AB ska brinna för kvalitet och omtanke. Du kommer att arbeta med ett team skickliga tekniker och det är av stor vikt att du klarar av att just samarbeta. Att dina kvalifikationer och färdigheter att tillverka tandtekniska produkter av mycket hög kvalitet är stora. Du är präglad av "Vi känsla" och kan enkelt förmedla dig i tal och skrift med våra kunder.
Tandtekniska Laboratoriet i Ystad AB (TL) är ett av Sveriges första dentallaboratorier grundat 1950. Vi är idag en arbetsplats med 29 medarbetare som tillverkar allt inom tandteknik med visionen "God service och hög kvalitet".
Vår målsättning är att TL ska vara ett av Sveriges främsta dentallaboratorium.
Vår affärsidé är att TL levererar Svensk tandteknik till våra kunder inom privat och offentlig tandvård. Med vår erfarenhet och senaste teknik ger vi våra kunder en produkt för optimal tandvård.

Vi har under alla år byggt upp ett förtroende hos våra kunder som bygger just på vår höga kvalitet. Medarbetarna på TL arbetar dagligen för att ge våra kunder det bästa som finns på den dentala marknaden.
TL ägs och drivs av tredje generationens tandtekniker. Under åren har rekryteringar samt investeringar inom ny teknik gjorts och vi har idag en position långt fram inom ny teknik.
Vi satsar på våra medarbetare och utbildningar både internt och externt är en del av vardagen.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 april 2019
Sista ansökningsdag
30 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid