Lediga jobb 11
16 maj 2019

Medarbetare med kunskap om Frukt och Grönt sökes till butik i Ystadsområ...

Storesupport
För dig som har stort matintresse och trivs med att arbeta i butik erbjuder vi för kunds räkningen 30 timtjänst på Frukt & Gröntavdelning.

Arbetsuppgifter

Som medarbetareför frukt och grönt kommer du arbeta med varuexponering, försäljning och att alltid sträva efter den perfekta kundupplevelsen. Du kommer att ha ansvar för en av butikens viktigaste avdelningar så det krävs att du är självgående, ansvarsfull och tycker det är kul att skapa en inspirerande butik!

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta med frukt & grönt, gärna inom dagligvaruhandeln.För att trivas i rollenär du van att arbetai ett högt tempo och har ett naturligt drivoch engagemang. Du ska ha ett stort matintresse somdu gärna delar med dig av till kunder.

Om tjänsten

Tjänstenär ett sommar schema heltid med chans till förlängning.Vi erbjuder lön enligt avtal.Tillträde omgående.

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
16 maj 2019
Sista ansökningsdag
1 november 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid