Lediga jobb 88
23 maj 2019

Anestesi- och operationssjuksköterskor till Lasarettet i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus dygnet runt, med ett brett utbud av specialiserad planerad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken.

Lasarettet i Ystad genomför årligen cirka 5000 operationer, var av en tredjedel utgörs av akuta operationer.

Operationsverksamheten innefattar allmän kirurgi, gynekologi, urologi, ÖNH samt ortopedi. Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete i en välkommande arbetsmiljö på en operationsavdelning med god stämning och höga ambitioner. Medarbetarnas aktiva engagemang att påverka avdelningens utveckling är en del i vårt sätt att arbeta. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat samt vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu specialistsjuksköterskor med inriktning på anestesi och/eller operation.

I rollen som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta i team och utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en anestesisjuksköterska, som till exempel pre- och perioperativ anestesisjukvård, beredskap och ambulanstransport. Vidare innefattar tjänsten att gå på stickhjälp, röntgen, traumalarm, hjärtlarm och ambulanstransporter mellan olika sjukhus.

Som operationssjuksköterska kommer du att arbeta i team och utföra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska inom pre- och perioperativ operationssjukvård. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med varierande ingrepp i öppen och laparoskopisk kirurgi. Vi har 6 operationssalar, varav en är akutsal. Operationer görs inom kirurgi, urologi, gynekologi, ÖNH och ortopedi. Den akuta verksamheten består bland annat av kejsarsnitt, buk- och frakturkirurgi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Du är utbildad specialistsjuksköterska med inriktning mot antingen anestesi eller operationssjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet, främst Word och Excel.

För att trivas i rollen som sjuksköterska hos oss ser vi att du har framåtanda med förmågan att snabbt ställa om till nya förutsättningar, med ett stort intresse för utveckling och lärande! Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
23 maj 2019
Sista ansökningsdag
30 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid