Lediga jobb 88
5 juli 2019

Läkemedelsspecialist till Ystad

Kronans Apotek
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel.
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling.

Vårt mål är 100% nöjda kunder varje dag, antar du utmaningen?


Kronans Apotek i Ystad ligger mitt på den kundtäta och centrala gågatan. Till oss kommer en blandning av kunder som både vill handla produkter och hämta ut recept. Det gör arbetet mångsidigt, roligt och får dagarna att gå fort. På apoteket ställer vi upp för varandra, har ett gott samarbete och sprider glädje på jobbet. Vi som jobbar är 8 medarbetare som bidrar till en positiv arbetsmiljö och kundbemötande. 4 av oss är farmaceuter och 4 apotekstekniker. Vi har öppet på vardagar mellan 9-18 och 10-15 på lördagar. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare som gärna har erfarenhet av att arbeta med både recept och egenvård tidigare. Har du inte det, är det viktigt att du har ett intresse av att lära dig mer om det som är utmanande. Apoteket är en av de större och det finns goda möjligheter att tjänsten kommer att innebära ansvar för att öka samarbeten och kontakter mot både vårdcentral, barnavårdcentral och andra etablerade företag i området. Därför ser vi gärna att du är bra på att kommunicera, är öppen och skapar förtroende. Om du söker tjänsten och bor utanför Ystad, är det en fantastiskt vacker stad med mycket kunder på sommaren. Ystad har dessutom bra kommunikationer med tåg, bland annat till Malmö. Tycker du att det låter intressant? Läs då gärna mer om hur det är att vara farmaceut hos oss nedan.

Vad kommer jag att arbeta med?

Som Läkemedelsspecialist på Kronans Apotek är du apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner. Ditt främsta ansvar är att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog. Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitetsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor.

Vilka är mina ansvarsområden?


• Professionell rådgivning/konsultation med kund och försäljning av receptbelagda läkemedel.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Arbeta för bästa möjliga service, positiv atmosfär och för ordning och reda på apoteket.
• Arbeta med och underhålla ett effektivt och fungerande lager på apoteket.
• Etablera/utveckla lokala förmånliga samarbeten på marknaden för Apoteket.


 Personliga egenskaper


• Professionell, social, lyhörd och konsultativ i dina kundmöten.
• Öppen, ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel i arbetet med dina kollegor.
• Förmåga att både arbeta självständigt med egna initiativ och samarbeta med kollegor.
• Intresse för rådgivning, kundmöten, försäljning, nå mål och att skapa goda resultat.
• Vill vara med och bidra till en trivsam arbetsmiljö och utvecklas tillsammans med oss.
• Du delar våra värderingar Ansvar, Initiativ, Öppenhet, Samarbete och Sprida Glädje.

Bakgrund

Utbildad farmaceut dvs. legitimerad receptarie eller apotekare.

Sista ansökningsdag: 2019-08-31
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
  
Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem och/ eller kontakta vår rekryteringsspecialist Olivia Ögren på 070-198 11 81. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Diana Larsson på nummer 076-882 23 80.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Säljsamtal undanbedes.


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 juli 2019
Sista ansökningsdag
30 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid