Lediga jobb 88
9 juli 2019

Lastmaskinförare

Wikan Personal
Just nu söker vi en lastmaskinförare till ett kundföretag i södra Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att köra lastmaskin och hantera samt väga gods. Underhåll av maskiner och anläggningen är också vanligt förekommande. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten ska ha förarbevis för lastmaskin. Har du C-kort och/eller förarbevis för grävmaskin är det meriterande. Du är van vid självständigt arbete.

Som person är du noggrann, flexibel och har ett stort engagemang för ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta såväl med kollegor som kunder.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson sebastian@wikan.se.

Tillträde i september.

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsterna börjar som visstidsanställningar som förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 juli 2019
Sista ansökningsdag
25 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid