Lediga jobb 88
11 juli 2019

Butiksjobb på bl a ICA, Coop och Willys i Ystad/Simrishamn

Storesupport
Storesupport fortsätter växa och söker dig som som brinner förkundbemötande och service!Vi erbjuderett omväxlande arbete i välkändabutikskedjor vilket ger dig en bred och värdefull kompetens ochstora möjligheter att utvecklas inom retailbranschen.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom dagligvaru-och sällanköpshandelnvid akut eller planerat behov och detta ställer höga krav på din flexibilitet.Du kommer ha en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Coop, Ica och Willysi olika butiker inom hela Ystad/Simrishamns området.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Kassaarbete
- Varuplock
- Förbutik
- Kundservice
- Inventering

Arbetstiderna varierar och du kommer arbeta både vardagar och helger, både dag- och kvällstid.

Anställningen är på deltid,där du arbetar minst 22 timmar i veckanfördelat på fem fasta dagar i vecka. Det finnsmöjlighet att övergå till heltid på sikt.Tjänsten ären tillsvidareanställning där vi initialt tillämpar visstidsanställningmed provanställning.

Vi erbjuder dig

- Trygg anställning med kollektivavtal och garantilön
- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
- Unika utbildningar inom branschen, bl.a. från ICA-skolan

En anställning på Storesupport ger ofta möjlighet för våra medarbetare att få anställning direkt i våra kunders butiker.

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 juli 2019
Sista ansökningsdag
30 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid