Lediga jobb 88
22 juli 2019

18-årig tjej söker kvinnlig personlig assistent

Lystra personlig assistans
Kvinnlig personlig assistent sökes till tonårstjej boende strax utanför Ystad.

Gillar du att ta för dig saker? Är du bra på att ta initiativ? Kanon-sök jobbet!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hjälpa henne i hennes vardag såsom personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, lättare matlagning och andra övrigt förekommande uppgifter i vardagen. Träning och uteaktiviteter är också en del av vardagen.

Arbetet sker inledningsvis till största del i hemmet, men det är viktigt att möjliggöra andra aktiviteter utanför hemmet. Inställningen- "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" passar väl in på dig.

Du ska inte vara allergisk mot pälsdjur då katt finns i hemmet.Du tål även klor eftersom bad står på schemat två gånger i veckan. Vi ser att du som söker är engagerad, självständig, noggrann, levnadsglad och har god samarbetsförmåga.

Det förekommer en del tyngre arbetsmoment, då tjejen sitter i rullstol, vilket gör att god fysik är något som krävs.

Du som söker ska även vara initiativrik, gilla att hitta på saker samt ha förståelse av vad det innebär att arbeta hemma i en familj.

Det är till en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då det är personkemin mellan kund och assistent som är grunden för en bra assistans. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda på dag, eftermiddag, kväll och helg. Dagtid kan förekomma i särskilda fall.

Tjänstgöringsgraden är ca 50-60%, timanställning under provanställning.

Du som känner att detta är intressant. Skicka in din ansökan redan idag med CV och en kort beskrivning av dig själv och dina intressen.

Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skulle du bli erbjuden tjänsten vill vi att du beställer ett utdrag från belastningsregistret.

Det kan du ordna direkt www.polisen.se/Service/Blanketter/ (http://www.polisen.se/Service/Blanketter/)

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
22 juli 2019
Sista ansökningsdag
24 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid