Lediga jobb 88
26 juli 2019

Delikatesspersonal sökes till Ica, Coop, Hemköp och City Gross butiker i...

Storesupport
Vi söker dig som kan delikatess och älskar mat.

Du kommer att arbeta med förberedelse, tillagning och presentation av butikernas sortiment. Det är viktigt att du som person gillar struktur, ordning och noggrannhet. För oss är det naturligt att du älskar mat!

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Vi söker dig som kan delikatess och mat, gärnakallskänka/kock med passion för kvalitet, presentation och smak. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbeten inom delikatessdisk i butik,kallskänk och/eller restaurang. Du har en positiv inställning och älskar utmaningar.

För att trivas hos oss på Storesupport så krävs det att du tycker om service och har ett naturligt sätt och en ödmjuk attityd till att alltid hjälpa till. Du är en glad och lättsam person som är flexibel, pålitlig och ansvarsfull. Du har en hög arbetsmoral och trivs som bäst i ett högt arbetstempo och med effektivitet som ledord. Du bor i Ystad eller närliggande ort.

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
26 juli 2019
Sista ansökningsdag
30 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid