Lediga jobb 88
30 juli 2019

Administratör med chefsstödsuppdrag i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett av Skånes akutsjukhus som organisatoriskt ingår i förvaltning Skånes universitetssjukvård (Sus). På sjukhuset finns akutmottagning samt mottagningar och vårdavdelningar inom många olika specialiteter. Här finns en förlossningsavdelning och BB med totalt cirka 900 medarbetare. På orten finns stödfunktioner så som ekonomi, HR och kommunikation som alla arbetar nära sjukhuschef och våra chefer.

Vill du ha ett arbete som är betydelsefullt och omväxlande med högt tempo? Då kanske just du är vår nya administratör med chefsstödsuppdrag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som administratör med chefsstödsuppdrag är du ett stöd för enhetschefen avseende personaladministrativa uppgifter. Du kommer ha en viktig roll i att se till att avdelningen alltid är bemannad. Arbetet ställer därmed höga krav på planering och noggrannhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av arbete med bemanningsfrågor, att lösa kort-och långtidsfrånvaro, samt schemaläggning. Vidare innebär rollen att du arbetar i personalsystemet HR-fönster med rapportering och kvalitetskontroll av uppgifter och uppföljning. När det gäller schemaläggning används verktyget Timecare.

Därtill sköter du det administrativa arbetet i samband med nyanställningar där du bland annat förbereder anställningsmaterial, beställer RS-kort, behörigheter, kontrollerar legitimation och introducerar nya medarbetare. Arbetet kan också innebära att var behjälplig med administrativa uppgifter till övriga verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en godkänd gymnasieutbildning. Har du dessutom en administrativ utbildning och/eller erfarenhet från att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård och/eller bemanning så är det en fördel. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt att du känner dig bekväm med att hantera Officepaketet. Kunskaper i personaladministrativa systemet HR-fönster, Raindance samt schemaläggning i Timecare är meriterande. Slutligen är det meriterande med kännedom om schemamodeller och avtal som reglerar arbetstider i vården.

Vidare krävs det att du kan hålla ordning och struktur trots varierande arbetsuppgifter och vi värdesätter att du har ett flexibelt förhållningssätt till att arbeta under föränderliga omständigheter. Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann, ansvarstagande och trivs med ett arbetstempo som tidvis är högt. God kommunikations- och planeringsförmåga och egen beslutsförmåga är ett måste för att lyckas i rollen.

Slutligen tror vi att du besitter en hög grad av servicekänsla och problemlösningsförmåga samt ger ett gott bemötande i alla situationer. Du verkar för en god stämning på enheten och ditt sätt att samarbeta med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

Vi är måna om att hitta rätt person, stor vikt kommer därmed att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
30 juli 2019
Sista ansökningsdag
2 september 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid