Lediga jobb 88
2 augusti 2019

Sjuksköterska till Ystad i höst

Centric Care
Vi söker nu allmänsjuksköterskor till lasarettet i Ystad. Inriktining på lungmedicin, geriatrik, neurologi och allmänmedicin föredras.
Uppdraget sträcker sig ifrån september 2019 till januari 2020, både dag och nattjänstgöring. Efter uppdragets slut har vi nya spännande utmaningar!

Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska och minst 2 års erfarenhet av yrket.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information

Ytterligare uppgifter

Annonserat
2 augusti 2019
Sista ansökningsdag
19 augusti 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid