Lediga jobb 88
4 augusti 2019

Undersköterskor till intensivvårds- och postoperativa avdelning i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad har tre intensivvårdsplatser, en intermediärplats och fyra postoperativa vårdplatser som är bemannade dygnet runt. På uppvakningsavdelningen finns även tio vårdplatser för dagkirurgi måndag till fredag. Intensivvården hos oss har en inriktning mot allmän intensivvård men vi erbjuder även Prisma-behandling. Inriktningen på våra operationer är allmänkirurgi, gynekologi, urologi, ortopedi samt öron-näsa-hals.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är omväxlande och intressant i en välkommande arbetsmiljö på vår intensivvårds- och postoperativa avdelning, med god stämning och höga ambitioner. Medarbetarnas aktiva engagemang att påverka avdelningens utveckling är en del i vårt sätt att arbeta.

Vår avdelning präglas av ett stimulerande och utvecklande arbete i en högteknologisk miljö med bland annat Prisma-behandling. Arbetsmiljön är viktig för oss och vi har organiserat enheten så att du ska ha ett stort inflytande och hög delaktighet. Vi är cirka 50 procent sjuksköterskor och 50 procent undersköterskor och vi jobbar i små effektiva team med en sjuksköterska och en undersköterska i varje.

Annonsen avser en tillsvidareanställning och ett föräldravikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård/sjukvård. Har du tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, intensivvård och/eller postoperativvård ser vi det som en fördel. Goda språkkunskaper i svenska krävs för tjänsten.

Det är viktigt att du har lätt för att arbeta med medicinteknisk utrustning och tycker att detta är intressant. Vidare vill vi att du har goda datorkunskaper och att du med lätthet lär dig nya system.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt och eftersom vi arbetar under principen frihet under ansvar, behöver du en personlig mognad och god förmåga att samarbeta med en stor variation av kollegor. Därutöver är du flexibel, social, utåtriktad och kan snabbt ställa om till ändrade förutsättningar. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat samt vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 augusti 2019
Sista ansökningsdag
1 september 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid