Lediga jobb 11
6 augusti 2019

O'Learys Ystad söker Skiftledare

O'Learys
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter Som Skiftledare driver man sina egna skift själv eller tillsammans med en annan skiftledare. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering samt personalutveckling. Skiftledaren ska leda personalen på sitt skift och sträva efter att varje gäst får en fantastisk upplevelse.

Vi söker dig som är flexibel, har en blick för helheten, icke konflikträdd ochhar ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team.

Vi söker dig som Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Har goda möjligheter att ta sig till och från arbetet när kollektivtrafik slutat gå.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Helger 1-3 dagar i veckan

ARBETSTIDER: Varierande

PLATS: O'Learys Ystad Arena Bowling

VI ERBJUDER DIG: Ansvar och utveckling

KONTAKT: robin.lundgren@olearys.se

O’Learys Bar & Restaurant- är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com (http://www.olearyssportsbar.com/)

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 augusti 2019
Sista ansökningsdag
22 januari 2020
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid