Lediga jobb 88
6 augusti 2019

Undersköterskor, vikariat natt, till ortopedisk vårdavdelning i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken.

Den akuta slutenvårdsortopedin för Österlenpatienter finns i Ystad. I verksamheten utförs såväl akut slutenvårdskirurgi som planerad dagkirurgi. Vanligaste slutenvårdskirurgi är höftfrakturer och fotledsfrakturer.
I oktober 2015 öppnade verksamheten upp i helt nyrenoverade och fräscha lokaler. Avdelningen rymmer 14 vårdplatser fördelat på sex dubbelrum och två enkelrum. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, dietist och apotekare. Vi behöver nu komplettera vårt gäng!


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två nya undersköterskor med stort engagemang och omtanke för patienten!

Tjänsten avser ett långtidsvikariat på ett år framåt. Tjänsten avser dag/kväll tjänstgöring med 2/5 helgtjänstgöring.

I tjänsten erbjuds du ett varierande arbete där du arbetar integrerat med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. I arbetsuppgifterna ingår ett stort eget ansvar i det vårdnära arbetet. Du kommer arbeta med patientomvårdnad, vilket innebär att hjälpa våra patienter med det dem inte klarar av själva samt ge stöd och uppmuntran under tiden de är hos oss. Du blir en viktig del i teamet med stora möjligheter att påverka arbetssätt och vara aktiv i avdelningens framtida utveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med omvårdnadsutbildning med inriktning mot sjukvård alternativt akutsjukvård, 200 p. Har du erfarenhet inom området ortopedi är det meriterande, likaså om du tidigare har arbetat på sjukhus. Handledarutbildning ser vi också som meriterande eftersom avdelningen är en studentavdelning utifrån peer-learning konceptet. Du har goda grundläggande datorkunskaper och vi ser positivt på att du har erfarenhet av vårt vårdadministrativa system Melior. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker brinner för ditt arbete som undersköterska och känner stort ansvar och engagemang inför uppgiften. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, är serviceinriktad och trivs att arbeta i team såväl som självständigt. Som person är du lyhörd, empatisk och har framåtanda. För att trivas hos oss krävs hög flexibilitet samt en positiv inställning till förändringar och utmaningar. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 augusti 2019
Sista ansökningsdag
26 augusti 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid