Lediga jobb 88
12 augusti 2019

Sjuksköterska till vuxenpsykiatrimottagningen i Ystad

Region Skåne, Psykiatri och Habilitering
Gör skillnad. Varje dag.

Vi har nu glädjen att utöka verksamheten med en sjuksköterska. Är du vår nästa kollega?

Förvaltningen Psykiatri och Habilitering erbjuder Skånes befolkning ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom Vuxenpsykiatri, Barn- och Ungdomspsykiatri, Rättspsykiatri och habilitering.
Vi ingår i Verksamhetsområde Kristianstad som bedriver specialistpsykiatri i Ystad, Simrishamn, Hässleholm och Kristianstad.

Vårt uppdrag omfattar framförallt psykiatrisk bedömning/utredning, läkemedelsbehandling, psykoterapi och gruppbehandling. Vårt upptagningsområde är Ystad, Sjöbo samt Skurups kommun. Vi är cirka 40 medarbetare på mottagningen fördelat på sjuksköterskor, läkare, psykologer, socionomer, skötare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi arbetar i tvärprofessionella team för att på bästa sätt tillgodose patientens behov.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett varierande arbete i nära samarbete med ditt team. Arbetet består av vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom öppenvården så som medicinuppföljning, stödsamtal, telefonrådgivning, samverkan med vårdgrannar samt övriga arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med stora möjligheter att påverka både arbetet och utvecklingen på mottagningen. Utöver handledning, ser vi fortbildning och kurser som viktiga verktyg för att utveckla kompetensen på enheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet av psykiatriskt öppenvårdsarbete är meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du är engagerad, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras inför eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
12 augusti 2019
Sista ansökningsdag
25 augusti 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid