Lediga jobb 88
11 augusti 2019

Kommunikatör/kundsamordnare

Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och en mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Avfallsenheten arbetar med att samla in hushållsavfallet, öka återvinningen och att skapa intresse för hållbar konsumtion. Vi ansvarar för arbetet med kommunens avfallsplan och har ett nära samarbete med de andra kommunerna i södra Skåne. Avfallsenheten består för närvarande av 13 personer som arbetar med allt från insamling till strategiskt arbete.ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör/kundsamordnare kommer du att arbeta med både operativt och strategiskt kommunikationsarbete och genomföra interna och externa informationsinsatser och kommunikationsaktiviteter.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb med mycket varierande arbetsuppgifter, till exempel text- och layoutproduktion, bildhantering och enklare filmproduktion, webbkommunikation och hantering av sociala medier. I projektet med nytt insamlingssystem kommer du även att samordna arbetet med utskick av valblanketter och registrering av abonnemang och vara behjälplig med svar på de frågor som inkommer i samband med detta. Det kan även innebära samordning inför och vid utsättning av de nya kärlen.

Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Det är viktigt att du trivs med att den ena dagen inte är den andra lik och att du är flexibel efter verksamhetens behov. Vi är en liten enhet och därför är det viktigt att du är en lagspelare med stort engagemang som är beredd att ta tag i även det mest oväntade uppdrag och "hugga i" där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kommunikatör eller har motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du behärskar både strategiskt och operativt kommunikationsarbete.

Du är en duktig skribent med god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och kan producera såväl journalistiska texter som strategiska budskap.

Det är meriterande om du har kunskaper i att fotografera och filma.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av formgivning och goda kunskaper i InDesign och Photoshop.

Du har intresse av att arbeta med miljö- och avfallsfrågor. Som kommunikatör arbetar du med kommunikation som skapar ett värde och bidrar till måluppfyllelse.

Som person är du en engagerad lagspelare som är nyfiken och benägen att prova nya vägar för att nå målet. Det är självklart för dig att ständigt förbättra och utveckla både arbetssätt och innehåll.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 augusti 2019
Sista ansökningsdag
7 september 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid