Lediga jobb 88
13 augusti 2019

Stansoperatör till Doortek Interdoor

HIREQ AB
Om Dortek Interdoor:

På vår fabrik i Ystad, tillverkar vi såväl stål- som glasfiberdörrar av högsta kvalitet i en mängd utföranden – vi skräddarsyr lösningar för våra kunder. Våra kunder finns framför allt i Sverige, Norden och Storbritannien men vi har levererat dörrar till alla världens hörn. Interdoor ingår i en koncern som heter Dortek och finns på Irland.

Arbetsbeskrivning:

Till vår avdelning för plåtbearbetning söker vi nu för omgående anställning en stansoperatör. I denna tjänst kommer du självständigt att arbeta som stansoperatör i vår Pullmax Pullmatic 156. Du arbetar i CADCAM-programmet Jetcam. På avdelningen har vi även en Beyeler Kantpress med styrsystem Cybelec. I dina arbetsuppgifter ingår även kantpressning. I denna fria roll kommer du under stort eget ansvar att arbeta med stansning och kantpressning.Arbetstiden är förlagd till dagtid 7:00-15:40.

Profil:

Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är kunnig stans- och kantpressoperatör. Vi ser gärna att du har vana och kunskaper inom programmering av stansmaskiner och gärna även goda kunskaper inom kantpressning. För denna tjänsten krävs god vana och kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person är du ansvarstagande, driven och har god motivation att alltid göra ett bra jobb.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Dortek Interdoor med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 augusti 2019
Sista ansökningsdag
14 september 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid