Lediga jobb 88
13 augusti 2019

Personlig assistent till tjej i Ystad

Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent till en tjej i 20-årsåldern med start enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden ligger på ca 60%. Arbetspassen är främst förlagda på dagtid från kl. 6,00 och en bit in på eftermiddagen.

Vår kund har ett fysiskt funktionshinder och behöver hjälp med allt som ingår i vardagen. t.ex. personlig omvårdnad, förflyttningar, matsituationer, aktiviteter i och utanför hemmet. I dina arbetsuppgifter kommer du främst att vara med vår kund i skolan några dagar varje vecka. Även efter skoltid kan bli aktuellt. Under skolloven kan arbetstiderna ändras något.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor och tycker om att vara ett stöd i vardagen för personer med särskilda behov. Vi tror dessutom att du som söker har viss erfarenhet antingen av personlig assistans eller annan likvärdig erfarenhet inom vård och omsorg. Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden. Som person är du ansvarstagande, glad och social.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 augusti 2019
Sista ansökningsdag
12 september 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Deltid