Lediga jobb 88
14 augusti 2019

Nätverkstekniker sökes till företag på Österlen

Adecco Sweden AB
Om tjänsten
Företaget erbjuder avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster. Som nätverkstekniker kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor på driftavdelningen och ha det övergripande ansvaret att supportera och administrera så att alla miljöer är tillgängliga. Dina arbetstider är vardagar 08:00-17:00. Företaget har sina lokaler ute på Österlen ca 30 min från Ystad. Tjänsten som nätverkstekniker är en direktanställning med start enligt överenskommelse och företaget erbjuder dig en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Företaget har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

I din roll som Nätverkstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Installera programvaror
- Konfigurera datorer
- Sköta användaradministration
- Service underhåll
- Utveckling
- Support till kund och innemedarbetare

Om dig
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från arbete eller hantering av liknande arbetsmoment beskrivna ovan. Har du erfarenhet från telecom eller programmering är det ett extra plus. Det är viktigt att du som söker ser en framtid inom nät och drift då detta är hjärtat i verksamheten och en chans för dig som vill bredda dina befintliga kunskaper inom området att bli ännu bättre.

Här ges du som medarbetare förtroende att kunna ta egna beslut och uppmuntras till initiativtagande. Det är viktigt att du trivs i en självständig arbetssituation då du inte alltid har tydliga ramar och riktlinjer utan behöver driva arbetet framåt. Om du kör fast i en problemlösning är du nyfiken, handlingskraftig och kan på egen hand hitta informationen hur du skall gå tillväga. För att ta sig till jobbet är det ett krav med körkort och tillgång till bil samt att det underlättar om inte pendlingsavståndet är för långt.

Viktigt för tjänsten är:
- Viss erfarenhet som nätverkstekniker eller av liknande arbetsuppgifter
- Trivs att arbeta med ansvar och problemlösning
- Körkort B och tillgång till bil

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nätverkstekniker, Lövestad Larmcentral, Drift, IT, Programmering, Karriär, Utveckling, Ystad, Vill jobba inom nätverk, Jobb Skåne, Konfigurering

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 augusti 2019
Sista ansökningsdag
12 september 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid